1 september 2019
17:00

Klässbols SK

Referat: Töcksfors IF 2 - Klässbols SK

Kvällens match slutade till slut med en komfortabel 6-0 seger, men vi fick jobba länge för att hål på Klässbol. Vi skapar nog nog med chanser i första halvlek för att kunna ta ledningen, men det vill sig inte en duktig målvakt i motståndarmålet o lite dålig skärpa i sista tredjedelen gör att pausresultatet är 0-0.

I paus sa att vi skulle fortsätta på den inslagna vägen, fortsätter att pressa ganska högt och göra det jobbigt för dom. Tycker att vi lyckas väl med detta, Klässbol får det alltmer jobbigt att försvara sig. Och efter ca 10 min i andra får Mattis tag på bollen utanför straffområdet och lyckas äntligen få in bollen i nät. Och nu får vi igång spelet och i takt med att Klässbol blir allt mer slitna så får vi mer klara lägen, målen börjar trilla in och resten av matchen är det inget snack om saken. Är otroligt imponerad av våra andra halvlekar märks att ni är bra tränade, härligt att se.

Nu laddar vi för match mot Köla/ Koppom på Torsdag och med samma inställning så ska dom få det tufft.